Skip to content

A KEZDETEKTŐL

Mindenem a zene

A sztori

Zenetáram tartalmazza az elmúlt 35 év legnagyobb slágereit,
így bármilyen zenés rendezvény igényét maximális színvonalon teljesítem a retró stílustól, egészen a mai napig tartó modern zenei műfajig.

A zene igazi varázsa már gyermekkoromban megérintett. A lemezlovas szakma iránti érdeklődés 12 éves koromban kezdődött. Az első komolyabb munkák a középiskolai rendezvényeken szerveződtek, az akkori kazettás magnós technikával. A 90-es évek elején megjelenő CD lemez korszak újabb lehetőséget nyitott meg, a minőségi ugrás pedig igazi szerelem lett. Később, 1999-től a lemezlovas munkák mellett (SOTE Klub) technikusi feladatokra is kaptam felkéréseket, 2000-től pedig lehetőségem nyílt önálló szervezésű Dj munkákat is lebonyolítani, melyeket a mai napig teljesítek.

2002-től bővült a paletta, közös munkák kezdődtek karaoke-s és más partnerekkel. 2003-ban a Juventus rádió által meghirdetett Heineken Thirst Dj versenyen a közönség szavazata alapján második helyezést értem el, 2005-től pedig a budapesti Újvár Klub állandó pénteki rezidenseként dolgoztam a klub 2007-es bezárásáig.

A folyamatos színvonalas rendezvények lebonyolításának és az igények kielégítésének érdekében a 2000-es évek közepén megalapítottam csapatomat, az OMS-Team-et.
A csapat 4 fő Dj, és 4 fő techkinus szakemberből áll. Feladatunk és küldetésünk, hogy a megrendeléseket és az igényeket minden szempontból a lehető leg profibb szinvonalon és technikai háttérrel bonyolítsuk le.

Jelenlegi, folyamatos munkáim jellemzően céges rendezvények, esküvők, promóciós Dj felkérések. Otthonosan mozgok a mai igényeknek megfelelő stílusokban:
– Retro, dance/disco
– Mainstream, Club, House, Future house
– Funky és R&B,
– Deep house/Nu disco.

Hallgass bele a zenéimbe!

Ízelítő
a teljesség igénye nélkül

  • Klubok, szórakozóhelyek (állandó és 1-1 promóción belül)
  • Céges rendezvények (csapatépítő és év végi bulik)
  • Nyári zenei fesztiválok (Volt, Efott, Sziget stb..)
  • Esküvők, leány és legénybúcsúk, privát szülinapi partik
  • Privát rendezvények (esküvők, leány- és legénybúcsúk, szülinapi partik)
  • Egyéb show műsorok, fesztiválok (pl: Müller-Art autós gyorsulási futamok)